fbpx

The Business

Great Fkn Ideas består av förändringsarkitekter, upplevelsedesigners och hållbarhetsexperter. Vi är ett samspelt powerteam som skapar egna innovationer och evenemang samtidigt som vi  tar oss an andra organisationers utmaningar och projekt. Tillsammans hjälper vi de som vill hitta en väg in i det nya och anpassa sitt företag till framtiden.

Företaget startades av serieentreprenören Louise Lindén år 2012, och drivs av Louise Lindén, Alina Minkova och Emmelie Larsson under varumärket Great Fkn Ideas sedan december 2020.

Detta gör vi:

Evenemangsproduktion

Vi älskar evenemang!

Great Fkn Ideas projektleder mindre och större event – både analoga, digitala och hybrida. 

Vårt team har producerat alltifrån musik- och filmfestivaler, till Almedalskonferenser, livestreamade inspirationsföreläsningar och digitala turnéer.

Läs mer här

Innovation

Great Fkn Ideas startar och utvecklar innovationer kopplat till hållbarhet, digitalisering och samhällsengagemang – både i egen regi och på uppdrag.

Under varumärket LiveGreen har vi bland annat utvecklat VR-plattformen Festivalplaneten och koncept för hållbarhet i upplevelsebranschen.

Läs mer

Projekt- & Förändringsledning

Great Fkn Ideas leder organisationer, personer och branscher genom förändring på mindre och större skala baserat på vetenskapliga metoder och best practice.

Vi coachar och stödjer teams, ledare & organisationer som vill gå i frontlinjen.

Läs mer

Föreläsningar & Utbildningar

Vi håller föreläsningar, workshops och kurser inom förändringsledarskap, innovation och hållbarhet.

Bland våra kunder finns Sveriges Kommuner & Regioner, Innovationsriksdagen, Hyper Island och Konungens Stiftelse Ungt Ledarskap.

Läs mer

Branschkunskap & expertis

Varumärken

Great Fkn Ideas utvecklar och arbetar med flera olika enskilda varumärken och organisationer. De två främsta är LiveGreen och Young Innovation HUB.

LiveGreen startade som en festival mot klimatångest 2011. Organisationen har sedan dess drivit festivalbranschen i en hållbar riktning, publicerat böcker om hållbara event och varit en plattform för hundratals ungas förändringsarbete och gräsrotsengagemang.

Young Innovation HUB är en innovationsbyrå under ledning av Louise Lindén tillsammans med entreprenören Sissa Pagels. Har byggt upp mötesplatser för unga innovatörer, utbildat tusentals makthavare och ledare inom offentlig sektor och utvecklat metoder för systematiskt ungdomsinflytande.

Great Fkn Ideas

Louise Lindén AB
559124-0451

hello@greatfknideas.se

Huvudkontor Karlskrona
Blue Science Park
Campus Gräsvik 5
371 75 Karlskrona

Kontor Varberg
Bandholtzgatan 33a
432 52 Varberg